Terrasverwarmer 2000 Watt

terrasverwarmer terras 22

Elektrische terrasverwarmer 2000 Watt

Met een krachtige terrasverwarmer 2000 Watt kan je een buiten ruimte van 15 tot 18 m2 voorzien van warmte. Ga je voor een hoger vermogen van bijvoorbeeld 2200 Watt, dan verwarm je een terras of tuin van 18 tot 20 m2. Zuinig een terras verwarmen met infrarood.

Deze elektrische terrasverwarmer infrarood maakt gebruik van de korte golf infraroodstraling. Het voordeel van een terrasverwarming met ir-A straling is dat deze niet windgevoelig is. Hier kan geen andere terrasverwarmer tegenop.

Een terrasverwarmer op gas warmt de lucht rondom de heater op. Eén vlaagje wind en de warmte waait weg. Met een infrarood terrasverwarming korte golf heb je daar geen last van.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 19

De beste terrasverwarmer 2000 Watt

De prachtige design terrasverwarmer 2000 Watt maken jouw terras compleet. Optioneel met LED-verlichting en geluidsboxen. Voor de horeca zijn ze ook leverbaar met zacht warm licht. Jouw gasten genieten het hele jaar door van een heerlijk verwarmde buitenruimte.

terrasverwarming

Zuinige terrasverwarmer 2000 Watt

De zuinige terrasverwarmer 2000 Watt met infraroodstraling zet maar liefst 95% van de energie om in warmte. Professionele terras verwarming voor horeca ondernemers, party tent verhuurders, outdoor festivals, food festivals, senioren tehuizen, ziekenhuizen en boot tochten.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 26

Duurzame terrasverwarmer 2000 Watt

Gebruik groene stroom om plaats zonnepanelen op het dak, daardoor stoot je met de terrasverwarmer 2000 Watt geen CO2 uit. De infrarood lampen gaan minimaal 10.000 uur mee. Indien ze op zijn hoef je geen nieuwe heater te kopen, de lampen zijn namelijk verwisselbaar.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 16

Professionele terrasverwarmer 2000 Watt

Met een professionele terrasverwarmer 2000 Watt verhoog jij de omzet. Wanneer jouw gasten tevreden zijn, draai jij meer omzet. En dat door meer warmte te bieden op de koudere dagen en avonden. Het is een slimme investering met een snelle terugverdientijd.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

TERRAS VERWARMING

elektrische terrasverwarming terras verwarming infrarood verwarming buiten serre heaters outdoor 18

Hoog vermogen terrasverwarmer 2000 Watt of meer

Een hoog vermogen elektrische terrasverwarmer 2000 W of meer is voor middelgroot terras of balkon vanaf 15 m2. Vaak worden deze professionele heaters toegepast bij horeca ondernemingen, industriële werk omgevingen zoals loodsen, garage of magazijn.

Ook voor buitenwerkzaamheden is deze heater ideaal. Het verwarmt namelijk heel gericht de werkplek. Doordat de korte golf straler niet gevoelig is voor lucht bewegingen zijn ze de beste oplossingen voor het verwarmen van plekken waar wind is.

Wil je een groot terras verwarmen van meer dan 20 m2, dan adviseren wij altijd om meerdere infrarood heaters te gebruiken, zodat alle zitplekken goed verwarmd worden. De hoog vermogen heaters van Elektrische terrasverwarming verwarmen jou terras zonder het storende rode licht.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

PROFESSIONELE TERRAS VERWARMING

terrasverwarming

Zuinige 2200 Watt terrasverwarmer van Star Progetti

Elektrische terrasverwarming levert de hoog vermogen terrasverwarmer van 2000 Watt of meer van de Italiaanse fabrikant Star Progetti. Dit is de Rolls-Royce onder de terrasheaters. De hoog vermogen IR heaters zijn van serie Heliosa 9.

Heliosa 9 serie terrasverwarming elektrisch zijn voorzien van een krachtige 2200 watt Amberlight Golden Tube halogeenlamp. Inclusief 5 meter snoer en stekker. Deze infrarood stralers worden geleverd met een beugel voor muur- en staander bevestiging.

Met deze prachtige design terrasverwarmer heb je geen last van rood licht. Bovendien ontwikkelde Star Progetti deze straler met een speciale filter voor het wegfilteren van het licht < 100 Lux.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 8

Waterdicht en op afstand te bedienen infraroodstraler

Dankzij de IPX5 klasse is de Heliosa infrarood terrasverwarming waterdicht en dus bij alle weersomstandigheden te gebruiken. Het fijne is dat je deze terrasverwarming gewoon buiten kan laten hangen, het gehele jaar door.

Via de bluetooth-technologie past je het vermogen rechtstreeks vanaf je smartphone aan. Het gebruik van het speciale whitescreen-glas elimineert tot 95% van de lichtemissies. De Heliosa terrasverwarmer wordt geleverd met afstandsbediening, maar is ook te bedienen via de app op je smartphone.

De behuizing van gegoten aluminium, het geavanceerde ontwerp, de maximale warmteafgifte en de speciale lamp maken de HELIOSA 9-serie infraroodstralers uniek.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming VARMA-TANDEM-2-1

Voordelen infrarood terrasverwarmer 2000 Watt

– Geurloos en geruisloos
– Lage bedrijfskosten
– Geen onderhoud
– Verwisselbare infrarood lampen
– Niet gevoelig voor wind
– Instant warmte
– Op afstand te bedienen via de App of afstandsbediening
– Zuinig en duurzaam in verbruik
– Gerichte zone verwarming
– Verwarmt niet de lucht, maar direct de mensen
– Montage aan muur of plafond. Of mobiel middels terrasverwarmers elektrische staand.

Vraag en Antwoord

Marktleider terrasverwarming België