Contact

Terrasverwarmer

Contact met Badkamer verwarming

Heb je vragen of wil je graag contact met onze Terrasverwarming adviseurs? Je bent van harte welkom op één van onze 30 showrooms in de Benelux. 

Onze Warmteshop experts vertellen je graag alles over de duurzame en voordelige infrarood systemen die wij aanbieden. Het maken van warmte berekening voor jouw terras of balkon is ook onderdeel van onze goede service. 

Neem nu contact met ons op en wij beantwoorden jouw vragen. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of een naar een oplossing vragen over de warmteservice van Elektrische Terrasverwarming.

Algemene vragen

Terrasverwarming

Je neemt contact met de Warmteshop op door het contactformulier in te vullen. Of kom langs bij één van onze showrooms van Warmteshop. Wij hebben ruim 26 filialen in de gehele Benelux. Wij vertellen je graag alles over de duurzame en voordelige infrarood systemen die wij aanbieden. Ook kan je met ons videochatten.

Ja wij schrijven geregeld nieuwe blog artikelen. Met onze blogs blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van infrarood verwarming.

Ja, wij hebben ook een FAQ over infrarood verwarming. Mocht jouw vraag niet tussen de meeste gestelde vragen zitten of wil je meer informatie over een onderwerp ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Je kan een infrarood verwarming winkel van de Warmteshop vinden in België en Nederland. De Warmteshop heeft ruim 26 filialen in België en Nederland en zijn daarmee veruit de grootste infrarood specialist van de Benelux. In onze online winkel kan je ook terecht voor alle infrarood producten.

Nee, een offerte infrarood verwarming kost geen geld. De Warmteshop stelt vrijblijvend en gratis een offerte op maat voor jou op. 

Offerte badkamer verwarming kan je vrijblijvend bij de Warmteshop ontvangen. Een infrarood badkamer verwarming voor aan de muur of plafond. Spiegelpaneel of een warmte paneel in combinatie met handdoekdroger. De mogelijkheden zijn groot. Vraag een offerte bij ons aan.

Geregeld hebben wij leuke vacatures bij de Warmteshop. Neem contact met ons op als je bij de Warmteshop wilt werken. 

Contactformulier

Warmteshop is marktleider in Infrarood verwarmingen. Wij hebben meer dan 30 winkels en showrooms over de ganse Benelux. Je kan online infrarood panelen kopen in onze webshop. Energiezuinige en hoog kwalitatieve verwarmingen voor huis en bedrijfspanden.

Eugene Verbraak
Directeur oprichter

HOOFDKANTOOR BELGIË

Warmteshop
Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare – België

Bel ons op:
+32 (0) 51 49 01 69

info@warmteshop.be

OND NR: 826643106

BTW NR: BE0826.643.106

HOOFDKANTOOR NEDERLAND

Blauwhekken 1E
4751XD Oud-Gastel – Nederland

Bel ons op:
+31 (0) 165 71 41 07

info@heatxl.com

KVK: 20131468

BTW NR: NL8179.35.526.B01

Terrasverwarming kopen

Dankzij het ruime assortiment van Elektrische terrasverwarming heb je veel keuze om jouw terras te allen tijde te verwarmen. Zowel in staande, hangende of mobiele modellen. Een staand model op een voet is makkelijk verplaatsbaar. Onze infrarood terrasverwarming is verkrijgbaar in vele soorten, maten en vermogens.

Wil je meer informatie ontvangen over elektrische staanders terrasverwarmingen? Of heb je andere vragen over hoe je een terras zuinig en duurzaam kan verwarmen? Neem dan contact met ons op. Onze experts vertellen je graag alles over de verschillende terrasheater mogelijkheden.