Terrasverwarming

terrasverwarming

Terrasverwarming gas of elektrisch

Terrasverwarming zorgt ervoor dat jij, je vrienden en familie nog lang en warm kunnen genieten van de buitenlucht. Met een terras verwarming verleng jij het zomerseizoen, zodat je nog lang kan genieten in de tuin, balkon of terras. En dat zonder het koud te hebben.

Een terras verwarming werkt middels gas of elektriciteit. De meest duurzame en veilige vorm zijn de heaters op elektra. Daarnaast zijn de terrasheaters van Elektrische terrasverwarming zeer zuinig en duurzaam in verbruik. 

Bovendien hoef je niet te tillen met gevaarlijk gasflessen en deze op een veilige plek opslaan. En wat als net je vrienden op bezoek zijn en de gasfles leeg is. Je hebt geen volle meer staan, dan zal je naar binnen moeten. Deze ongemakken heb je niet met een elektrische infrarood terrasheater.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

terrasverwarmer terras verwarming elektrisch 18

De beste terrasverwarming

De beste terrasverwarming voor buiten zijn onze infrarood terrasstralers welke gebruikmaken van de korte golf infrarood straling. Je herkent ze aan het zichtbare, voorheen meestal roodachtige licht dat de emitters uitstralen. Ze zijn niet gevoelig voor windvlagen.

terrasverwarming

Zuinige terrasverwarming

Onze elektrische terrasverwarming maakt gebruik van de zeer efficiënte infrarood straling. De korte golf infraroodstraling is niet gevoelig voor wind. Daarnaast zijn de ir terras heaters uiterst zuinig in gebruik. Geen onderhoud nodig, waardoor je ook kosten bespaart.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming VARMA-TANDEM-2-1

Duurzame terrasverwarming

De korte golf infrarood terras verwarming is een ideale manier om te besparen op het energieverbruik. Tevens verwarm je het terras of balkon op een milieuvriendelijke wijze. Helemaal als je zonnepanelen gebruikt voor de stroomvoorziening, je stoot dan geen CO2 uit. 

terrasverwarming

Instant warmte met terrasverwarming

Met de elektrische terrasverwarming infrarood heb je direct warmte. Steek de stekker in het stopcontact en je hebt instant warmte. Je hoeft niet te zorgen voor voldoende gasflessen en opslag van gas. Een elektrisch model is duurzamer en veiliger dan een gas gestookte heater.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

TERRAS VERWARMING

terrasverwarming

Keuze in soorten terras verwarming

Terras verwarming is in Nederland en België erg populair voor zowel voor horeca ondernemers als consumenten. De heaters voor op het terras kent iedereen wel van de restaurants. Lekker nog even een kopje koffie buiten drinken terwijl je verwarmd wordt met een terras verwarming.

Dit kan nu ook thuis op je eigen terras. Steeds meer consumenten kopen daarom een terras verwarming voor thuis in de tuin, patio of balkon. Je verlengt daarmee het zomerseizoen en bovendien is het gewoon lekker om buiten warm erbij te zitten.

Voor wie een terras verwarming wil kopen komt voor de vraag te staan of je een gas gestookte of elektrische terrasverwarmer koopt. Van beide varianten zijn er talloze modellen verkrijgbaar. In verschillende prijsklassen, uitvoeringen en kwaliteit.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN TERRAS VERWARMING

elektrische terrasverwarming terras verwarming infrarood verwarming buiten serre heaters outdoor 9

Elektrische terrasverwarming voor buiten

Elektrische terrasverwarming is vaak zuiniger en efficiënter in gebruik dan een gasgestookte. De elektrische heater kan je zowel in open of gesloten ruimte gebruiken. Zoals onder een tuin overkapping of parasol. Verkrijgbaar met heldere en donkere infrarood stralers.

Onze Elektrische terrasverwarming met infrarood kan je eenvoudig aan de muur of plafond ophangen. Dit bespaart je gelijk ruimte op het terras. Ook als mobiele terrasverwarmer elektrische staand verkrijgbaar, maar dan moet je wel het snoer netjes wegwerken.

Elektrische terrasstralers werken bijna altijd door middel van infrarood straling. Bij gebruik gloeit de lamp op, wat in de meeste gevallen rood licht oplevert. Het zet de energie direct om in infrarood warmte. De korte golf stralen zijn niet gevoelig voor windvlagen.

Zodra de infraroodstraal je huid raakt, voel je de indringende warmte door je lichaam. Infrarood terrasverwarming zijn er in verschillende vormen en maten, zoals de bekende Golden Tube, Heatstrips, Carbon en Halogeen infrarood heaters. 

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming gas 5

Gasgestookte terrasverwarming

De gasgestookte terrasverwarming werkt middels propaan- of butaangas. Het voordeel hiervan is dat je deze terrasverwarmer op gas overal kan plaatsen waar de warmte nodig is. Een gas terrasverwarmer heeft een hoog vermogen en een groot bereik.

Gasheaters zijn daardoor geschikt voor het verwarmen van grote open ruimtes. Je hoeft geen snoeren weg te werken, want terras verwarming op gas is namelijk draadloos. Gasverwarming is wél gevoelig voor windvlagen en tocht.

Houd ook in gedachte dat butaan gas bij temperaturen rond het vriespunt niet meer bruikbaar is, propaangas daarentegen wel. Gasgestookte terrasheaters mogen enkel en alleen in open ruimtes gebruikte worden, nooit in gesloten of beschutte terrassen.

Het brandgevaar is daarbij aanwezig. Daarnaast zijn de geuren van een terrasverwarmer gas onaangenaam. De meest populaire gasgestookte terrasverwarmer is de flameheater. De bewegende vlam maakt je terras sfeervol, vooral wanneer het buiten reeds donker is.

elektrische terrasverwarming terras verwarming infrarood verwarming buiten serre heaters outdoor 15

Meer weten over terrasverwarming

De meest geschikte buiten heater is de terrasverwarming infrarood met korte golf. Deze geeft een intense warmte af en is daarnaast niet gevoelig voor windvlagen. Het verbruik is zuinig en als je het combineert met groene stroom stoot je ook nog eens geen CO2 uit.

Wil je meer weten over infrarood terrasheater voor buiten? Wat de voordelen zijn van een infrarood terras verwarming? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij leggen je alles uit over de infrarood warmte voor jouw terras of tuin.

Vraag en Antwoord

Marktleider terrasverwarming België