Design terrasverwarmer

Terrasverwarmer

Elektrische design terrasverwarmer

Heerlijk buiten blijven zitten, ook wanneer het wat frisser wordt, met onze design terrasverwarmer blijf je urenlang warm in de zomer én winter. Verkrijgbaar in vele prachtig design uitvoeringen en met luxe. Zoals met led-verlichting en geluidsboxen.

De vraag naar de moderne infrarood terrasverwarming neemt steeds meer toe. De terrasheater is dan ook eenvoudig in staat om het volledige terras te voorzien van warmte. De verschillende designs spelen ook een rol in de populariteit van de infrarood stralers.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om geluidsboxen met verwarmingselementen te installeren. Ook zijn er design heaters die bijna geen licht af geven, maar een subtiel en zacht gloeiend element hebben. Verkrijgbaar als hangend model of als een terrasverwarmer elektrische staand.

De heatstrips terrasverwarming zijn kwalitatief hoogwaardige geproduceerde elektrische straalverwarmers die voorziet in de behoefte om het terras te verwarmen.

De heatstrips maken gebruik van het straalkachel principe en is een stijlvolle en energiezuinige terras verwarmer die geschikt is voor overdekte buitenruimtes en open binnenruimtes. Zoals patio’s, veranda’s, balkons.

Ook voor restaurants, bars en sportverenigingen zijn design heatstrips ideaal. Ze kunnen overigens ook binnen gebruikt worden. Denk hierbij aan het verwarmen van showrooms, werkplaatsen, assemblagelijnen en magazijnen.

Gratis offerte voor infrarood verwarming aanvragen

Professionele Star Progetti heaters

Onze zomers zijn niet altijd even warm als we willen. Een beetje hulp is van harte welkom. Voor de horeca bedrijven is een terrasheater onmisbaar. Dit verhoogt namelijk het aantal zitplaatsen. Als je ’s avonds buiten in de tuin of terras zit, wil je dan ook niet tegen een lelijke terrasverwarmer aankijken.

Het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti heeft design heaters gecombineerd met de infrarood technologie. Voor professioneel gebruik, maar ook steeds meer particulieren weten de weg naar Progetti te vinden.

Dankzij de titaan spiegel en krachtige Golden Tube lampen heb je met een Star Progetti Heliosa66 een prachtige verwarming die een terras van 20 tot 25 m2 met gemak verwarmt. En dat met slechts 2000 watt. Met de grotere modellen is het mogelijk om terrassen van meer dan 25 m2 te verwarmen.

Binnen één seconde verwarmt de infrarood heater jouw terras en geniet je tot in de late uurtjes van de aangename warmte. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw professioneel design infrarood straler.

De beste design terrasverwarmer

De beste design terrasverwarmer voor buiten is de infrarood terrasverwarming. Onze design terrasverwarmers zijn leverbaar in diverse modellen, zodat elke buitenruimte of open binnenruimte een passende oplossing geboden kan worden.

Zuinige design terrasverwarming

De innovatieve technologie van de design terrasverwarmer zorgt met minimale verbruikskosten voor een comfortabele en gelijkmatige warmteverspreiding vanaf het warmte oppervlak. De verbruikskosten van infrarood verwarmer zijn aanzienlijk lager dan terrasverwarmer op gas.

Duurzame design terrasverwarmer

Gebruik voor de elektrische design terrasverwarmer groene stroom, zodat je ook geen CO2 uitstoot. Bovendien hoef je niet te slepen met gevaarlijke en milieubelastende gasflessen voor de gas flame heater. En je hoeft ook geen gasflessen veilig op te slaan. Schone infrarood warmte.

Design terrasverwarmer

De vele prachtige design terrasverwarmers die bij Elektrische terrasverwarming verkrijgbaar zijn maken jouw terras compleet. Leverbaar met de zuinige LED-verlichting en geluidsboxen. Voor de horeca bedrijven zijn ze ook beschikbaar met zacht warm licht.

Welltherm terrasverwarming

Welltherm heeft een reeks korte golf terrasverwarming. Wil je echt de hele zomer van je terras genieten dan is een Welltherm terrasverwarming onmisbaar. Welltherm is de marktleider wanneer het gaat om infrarood verwarming.

Ze blijven innoveren en werken met de beste technologie. Alle infrarood stralers zijn “Made in Germany”, wat staat voor veilig, robuust en zuinig in verbruik. In het assortiment van Elektrische terrasverwarming hebben wij de Welltherm terrasverwarmers opgenomen.

Stuk voor stuk zijn ze praktisch, efficiënt en van hoge kwaliteit. Elektrische terrasverwarming heeft dan ook voor ieder terras een oplossing.

Voor een klein terras welke je sporadisch verwarmt, is een Welltherm Alcudia zeer geschikt. Wens je echter meer en wil je te allen tijden genieten van je terras? Zowel in de zomer als in de winter? Dan is de Stream & Beam heater zeker iets voor jou.

De Stream & Beam serie geeft je niet enkel een zalig warmtegevoel maar dankzij de ingebouwde speakers, kan je ook uren luisteren naar uw lievelingsmuziek. Maar dit is nog niet alles, als kers op de taart heeft deze heater ook nog led-verlichting die onmiddellijk de juiste sfeer creëert.

Kortom, met de Welltherm verwarming elementen kan je nu zowel de binnenkant als de buitenkant van jouw woning perfect verwarmen.