EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Design terrasverwarmer

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 12

Elektrische design terrasverwarmer

Heerlijk buiten blijven zitten, ook wanneer het wat frisser wordt, met onze design terrasverwarmer blijf je urenlang warm in de zomer én winter. Verkrijgbaar in vele prachtig design uitvoeringen en met luxe. Zoals met led-verlichting en geluidsboxen.

De vraag naar de moderne infrarood terrasverwarming neemt steeds meer toe. De terrasheater is dan ook eenvoudig in staat om het volledige terras te voorzien van warmte. De verschillende designs spelen ook een rol in de populariteit van de infrarood stralers.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om geluidsboxen met verwarmingselementen te installeren. Ook zijn er design heaters die bijna geen licht af geven, maar een subtiel en zacht gloeiend element hebben. Verkrijgbaar als hangend model of als een terrasverwarmer elektrische staand.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

terrasverwarming

De beste design terrasverwarmer

De beste design terrasverwarmer voor buiten is de infrarood terrasverwarming. Onze design terrasverwarmers zijn leverbaar in diverse modellen, zodat elke buitenruimte of open binnenruimte een passende oplossing geboden kan worden.

terrasverwarmer

Zuinige design terrasverwarming

De innovatieve technologie van de design terrasverwarmer zorgt met minimale verbruikskosten voor een comfortabele en gelijkmatige warmteverspreiding vanaf het warmte oppervlak. De verbruikskosten van infrarood verwarmer zijn aanzienlijk lager dan terrasverwarmer op gas.

terrasverwarming

Duurzame design terrasverwarmer

Gebruik voor de elektrische design terrasverwarmer groene stroom, zodat je ook geen CO2 uitstoot. Bovendien hoef je niet te slepen met gevaarlijke en milieubelastende gasflessen voor de gas flame heater. En je hoeft ook geen gasflessen veilig op te slaan. Schone infrarood warmte.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 5

Design terrasverwarmer

De vele prachtige design terrasverwarmers die bij Elektrische terrasverwarming verkrijgbaar zijn maken jouw terras compleet. Leverbaar met de zuinige LED-verlichting en geluidsboxen. Voor de horeca bedrijven zijn ze ook beschikbaar met zacht warm licht.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

TERRAS VERWARMING

terrasverwarming

Professionele Star Progetti heaters

Onze zomers zijn niet altijd even warm als we willen. Een beetje hulp is van harte welkom. Voor de horeca bedrijven is een terrasheater onmisbaar. Dit verhoogt namelijk het aantal zitplaatsen. Als je ’s avonds buiten in de tuin of terras zit, wil je dan ook niet tegen een lelijke terrasverwarmer aankijken.

Het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti heeft design heaters gecombineerd met de infrarood technologie. Voor professioneel gebruik, maar ook steeds meer particulieren weten de weg naar Progetti te vinden.

Dankzij de titaan spiegel en krachtige Golden Tube lampen heb je met een Star Progetti Heliosa66 een prachtige verwarming die een terras van 20 tot 25 m2 met gemak verwarmt. En dat met slechts 2000 watt. Met de grotere modellen is het mogelijk om terrassen van meer dan 25 m2 te verwarmen.

Binnen één seconde verwarmt de infrarood heater jouw terras en geniet je tot in de late uurtjes van de aangename warmte. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw professioneel design infrarood straler.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN TERRAS VERWARMING

elektrische terrasverwarming terras verwarming infrarood verwarming buiten serre heaters outdoor 16

Welltherm terrasverwarming

Welltherm heeft een reeks korte golf terrasverwarming. Wil je echt de hele zomer van je terras genieten dan is een Welltherm terrasverwarming onmisbaar. Welltherm is de marktleider wanneer het gaat om infrarood verwarming.

Ze blijven innoveren en werken met de beste technologie. Alle infrarood stralers zijn “Made in Germany”, wat staat voor veilig, robuust en zuinig in verbruik. In het assortiment van Elektrische terrasverwarming hebben wij de Welltherm terrasverwarmers opgenomen.

Stuk voor stuk zijn ze praktisch, efficiënt en van hoge kwaliteit. Elektrische terrasverwarming heeft dan ook voor ieder terras een oplossing.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 16

Klein of groot terras verwarmen

Voor een klein terras welke je sporadisch verwarmt, is een Welltherm Alcudia zeer geschikt. Wens je echter meer en wil je te allen tijden genieten van je terras? Zowel in de zomer als in de winter? Dan is de Stream & Beam heater zeker iets voor jou.

De Stream & Beam serie geeft je niet enkel een zalig warmtegevoel maar dankzij de ingebouwde speakers, kan je ook uren luisteren naar uw lievelingsmuziek. Maar dit is nog niet alles, als kers op de taart heeft deze heater ook nog led-verlichting die onmiddellijk de juiste sfeer creëert.

Kortom, met de Welltherm verwarming elementen kan je nu zowel de binnenkant als de buitenkant van jouw woning perfect verwarmen.

terrasverwarming

Heatstrips design

De heatstrips terrasverwarming zijn kwalitatief hoogwaardige geproduceerde elektrische straalverwarmers die voorziet in de behoefte om het terras te verwarmen.

De heatstrips maken gebruik van het straalkachel principe en is een stijlvolle en energiezuinige terras verwarmer die geschikt is voor overdekte buitenruimtes en open binnenruimtes. Zoals patio’s, veranda’s, balkons.

Ook voor restaurants, bars en sportverenigingen zijn design heatstrips ideaal. Ze kunnen overigens ook binnen gebruikt worden. Denk hierbij aan het verwarmen van showrooms, werkplaatsen, assemblagelijnen en magazijnen.

Vraag en Antwoord

Wat zijn de bevestiging mogelijkheden voor een design terrasverwarmer?

De bevestiging mogelijkheden voor een design terrasverwarmer zijn divers. De installatie van de heater aan het plafond of muur is eenvoudig middels de mooie meegeleverde beugels. Voor andere meer uitdagendere locaties is er een serie van bevestigingsbeugels beschikbaar.

De terrasverwarmer kan direct aan het plafond of in een hoek tegen de muur bevestigd worden. Daarnaast zijn er beugels voor de montage aan balken, verlengde beugels, kettingbeugels, dubbele montage beugels en inbouw behuizingen.

Waarom is een elektrische design terrasverwarmer beter dan gas?

Een design terrasverwarmer is geschikt voor diegene die buiten op het terras willen genieten van comfortabele warmte met een mooie verwarming. Je wilt binnen ook niet aankijken tegen lelijke radiatoren. Waarom zou je dat buiten dan wel doen? De design terrasverwarmingen met infrarood zijn stuk voor stuk pareltje om te zien. En bovendien ook nog eens zuinig in verbruik.

Waar kan ik een design terrasverwarmer toepassen?

Een design terrasverwarmer kan je op vele plekken buiten toepassen.

Voor privé toepassingen: patio & BBQ plaatsen, achtertuinen & balkons, veranda, pergola, garage en schuren.

Voor commerciële toepassingen: cafés, pubs & clubs, restaurants, sportverenigingen, loodsen, magazijnen, showrooms en zalen.

Voor wie is een design terrasverwarmer geschikt?

Een design terrasverwarmer is geschikt voor diegene die buiten op het terras willen genieten van comfortabele warmte met een mooie verwarming. Je wilt binnen ook niet aankijken tegen lelijke radiatoren. Waarom zou je dat buiten dan wel doen? De design terrasverwarmingen met infrarood zijn stuk voor stuk pareltje om te zien. En bovendien ook nog eens zuinig in verbruik.

Hoe werkt een design terrasverwarmer?

Een design terrasverwarmer werkt met infrarood straling. Comfortabele stralingswarmte van boven. Net zoals de stralingswarmte van de zon, straalt de infrarood warmte van boven. Een uniek elektrisch warmte element in combinatie met het metalen oppervlak produceert een gelijkmatige warmte direct gericht op mensen en objecten onder design terrasverwarmer.

Dit in tegenstelling tot de traditionele outdoor gas verwarmers die als doel hebben de omgeving te verwarmen, hetgeen kan resulteren in hoge temperaturen dichtbij de terrasverwarmer en lagere temperaturen verder er van af. De design heaters stralen de warmte door de lucht wat resulteert in een gelijkmatige comfortabele temperatuur

Is de bediening van een design terrasverwarmer makkelijk?

Ja, de bediening van een design terrasverwarmer is eenvoudig. Je kan de aan- en uitknop natuurlijk gebruiken, maar makkelijk is met de afstandsbediening of via de app. Je kan de infrarood lampen ook dimmen, de eventuele led-verlichting bedienen en de muziek afspelen.

Op welke keurmerken moet je letten bij het kopen van design terrasverwarmer?

Bij het kopen van een design terrasverwarmer let je op verschillende hoge kwaliteit keurmerken. Zoals Made in Germany”, TÜV-Sud, GS en VDE certificering. Uiteraard zijn onze Europees gefabriceerde heaters voorzien van genoemde keurmerken.

Let op, een CE markering zegt niets over de kwaliteit en veiligheid. Deze zie je namelijk vaak terug op de goedkopere onveilige terrasverwarming. Staar je daar niet blind op.

Kan ik een design terrasverwarmer buiten laten hangen?

Ja, je kan een design terrasverwarmer buiten laten hangen mits deze zijn voorzien van de IPX5 klasse. Onze elektrische design terras heaters zijn hiervan voorzien. De meeste hebben de IP65 klasse of hoger, waardoor je ze met gerust hart buiten kan laten hangen in regen, wind, sneeuw en vrieskou. Dit kan je met een gasheater niet doen.

Marktleider terrasverwarming België