Terrasverwarmer elektrische staand

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 12

Terrasverwarmer elektrische staand model

Wil je een terrasverwarming niet ophangen of heb je geen plek daarvoor? Dan biedt de terrasverwarmer elektrische staand de uitkomst. Je zet deze terras heater gewoon op de vloer en het geeft direct infrarood warmte af.

Bovendien is een staande terrasverwarmer mobieler dan een wand terrasverwarmer of een plafond straler. Je verwarmt dus iedere keer weer een andere plek op je terras of tuin. Er is keuze tussen een staande terrasverwarmer gas en staande elektrische terrasverwarming.  

Elektrische terrasverwarming infrarood kan je het hele jaar gebruiken, omdat ze niet gevoelig zijn voor wind. Daarnaast zijn ze dankzij de IPX5 klasse waterdicht. Een gasheater is dat niet en mag je alleen in open buitenruimtes gebruiken.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

terrasverwarmer

De beste terrasverwarmer elektrische staand

De beste terrasverwarmer elektrische staand voor buiten is de infrarood terrasverwarming met de korte golf infrarood straling. Voorheen gaven deze heaters zichtbaar rood licht af. Dankzij de ‘white-glare’ infrarood technologie geven de terrasverwarming nu subtiel warm wit licht af.

terrasverwarming

Zuinige terrasverwarmer elektrische staand

De zuinige terrasverwarmer elektrische staand zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. Doordat de warmte van boven komt, heb je een grote warmteverspreiding en kan je met slechts 1500 watt een terras van 15 m2 verwarmen. Met 2000 watt verwarm je een terras tussen de 15 en 25 m2. 

terrasverwarming

Duurzame terrasverwarmer elektrische staand

Door gebruik te maken van onze zuinige terrasverwarmer elektrische staand in combinatie met groene stroom, stoot je geen CO2 uit. Geen gevaarlijke heater op gas, maar een staande heater met duurzaam infrarood licht. Dankzij de titaan spiegel weerkaatst de warmte optimaal.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 12

Elegante terrasverwarmer elektrische staand

Elegant design gecombineerd met de nieuwste infrarood technologie, dat is de terrasverwarmer elektrische staand. Overigens ook verkrijgbaar als hangend model voor aan het plafond of muur. Leverbaar met zacht warm licht. Gezonde infraroodwarmte in design uitvoering.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

TERRAS VERWARMING

terrasverwarming

Mobiele infraroodstraler met warm wit licht

Mobiele elektrische infraroodstraler zien we steeds vaker terug op het terras. Ook de horeca ondernemers maken veelvuldig gebruik van de hoogwaardige infrarood terrasverwarming. Ze zijn dan ook geschikt voor het verwarmen van open én gesloten ruimtes.

De comfortabele instant warmte wordt gegenereerd door het infrarood licht. Vroeger was dit rood licht, maar tegenwoordig geven ze een subtiel warm wit licht af. Dit is dankzij de ‘white-glare’ infrarood technologie, waardoor ze overal neergezet kunnen worden.

Onze horeca terrasheaters zonder rood lichteffect zijn van Star Progetti. Geen stinkende terrasverwarmer op gas die alleen nutteloos de lucht verwarmen. Kies voor de energiezuinige infrarood straler die je gemakkelijk kan verplaatsen vanwege de robuuste en stevige voet standaard. Geschikt voor professioneel en particulier gebruik.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN TERRAS VERWARMING

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 24

Heliosa terrasverwarming staanders

Het Heliosa assortiment van het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti zijn staande terrasverwarmingen. Star Progetti is de Rolls-Royce onder de terrasheaters. Deze korte golf stralers kan je gewoon op een terras plaatsen, zonder te boren in de muren of plafond.

De elektrische Star Progetti terrasverwarmer kan je monteren op een onafhankelijke voet. Daardoor is het mogelijk om te genieten van zomerse warmte op je terras of tuin. Deze prachtige staanders zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Je kan ze daarom het hele jaar buiten laten staan.

Wanneer de winter aanvangt en je de terras heater niet meer buiten gebuikt, kan je deze ook binnen zetten in een garage of schuur. Ze zijn ruimtebesparend en eenvoudig te tillen en te verplaatsen.

terrasverwarmer

Veranda verwarmen met staand terrasverwarmer

In de zomer gebruik je de terrasverwarmer elektrische staand op het terras. In de winter kan je de elektrische heater ook gebruiken om de veranda te verwarmen. Op deze manier geniet je warm en wel van de winterse tuin. Dat is dubbel genieten!

Een korte golf straler in de veranda plaatsen heeft als voordeel dat je geniet van instant warmte. Je zet de heater aan en je voelt gelijk de infrarood warmte je lichaam binnen dringen. Het is een comfortabel warm gevoel, vergelijkbaar met de zonnestralen. 

Daardoor geniet je nog meer van de veranda of serre, terwijl je deze ruimte anders in de winterperiode minder zou gebruiken vanwege de kou. Daarom wil jij een elektrische terrasverwarmer staand niet meer missen.

elektrische terrasverwarming terras verwarming infrarood verwarming buiten serre heaters outdoor 11

Staand, hangend of mobiele terrasverwarmer

Dankzij het ruime assortiment van Elektrische terrasverwarming heb je veel keuze om jouw terras te allen tijde te verwarmen. Zowel in staande, hangende of mobiele modellen. Een staand model op een voet is makkelijk verplaatsbaar. Onze infrarood terrasverwarming is verkrijgbaar in vele soorten, maten en vermogens.

Wil je meer informatie ontvangen over elektrische staanders terrasverwarmingen? Of heb je andere vragen over hoe je een terras zuinig en duurzaam kan verwarmen? Neem dan contact met ons op. Onze experts vertellen je graag alles over de verschillende terrasheater mogelijkheden.

Vraag en Antwoord

Wat is een terrasverwarmer elektrische staand?

Een terrasverwarmer elektrische staand is een terrasheater welke op een stevige voet staat. Deze terras verwarming is verplaatsbaar. Waar de warmte gewenst is, zet je de heater neer. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit.

Waarom is een terrasverwarmer elektrische staand zuiniger dan gas?

Een terrasverwarmer elektrische staand is zuiniger dan een gas heater, omdat je op een andere manier het terras verwarmd. Een gas terrasverwarming verwarmd de lucht. Zodra er wind staat, waait de warme lucht weg en bereikt dus niet je terras.

De elektrische infrarood terrasheaters maken gebruik van de korte golf infrarood straling. Deze is niet windgevoelig. De warmte bereikt dus altijd de mensen op het terras.

De technologie die in deze heaters verwerkt zijn is uiterst energiezuinig. Je hebt niet veel energie nodig om een terras goed te verwarmen. Een heater van 1500 watt of 1800 watt kan een terras van 15 m2 gemakkelijk verwarmen.

Voor wie is een terrasverwarmer elektrische staand geschikt?

Een terrasverwarmer elektrische staand is geschikt voor diegene geen gaten in de muur of plafond willen boren. Of voor personen die verschillende zitplekken in de tuin willen verwarmen. Een mobiele terrasheater kan je overal in de tuin neerzetten omdat deze eenvoudig te verplaatsen is.

Waar plaats je een terrasverwarmer elektrische staand?

Een terrasverwarmer elektrische staand plaats je op het terras waar de warmte gewenst is. Het beste is om deze aan de zijkant te plaatsen waar men niet langs loopt. Zorg er ook voor dat je het snoer netjes wegwerkt in verband met struikelgevaar.

Hoe werkt terrasverwarmer elektrische staand?

Een terrasverwarmer elektrische staand werkt middels elektriciteit. De heaters zetten de energie om in warme onschadelijke infrarood straling. De infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen binnen het bereik. Vergelijkbaar met de zonnestralen.

Is terrasverwarmer elektrische staand veilig?

Ja, terrasverwarmer elektrische staand is buiten veilig te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse is de infrarood terrasverwarmer waterdicht en dus veilig te gebruiken op het terras. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke soorten terrasverwarmer elektrische staand zijn verkrijgbaar?

De terrasverwarmer elektrische staand welke Elektrische terrasverwarming verkoopt, zijn van het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti. Dit is de Rolls-Royce onder de terrasheaters. De staande terrasverwarming is van de Heliosa lijn en in diverse designs en vermogens verkrijgbaar.

Kan ik een terrasverwarmer elektrische staand buiten laten staan?

Ja, je kan onze terrasverwarmer elektrische staand buiten laten staan omdat ze de IPX5 klassen bevatten. Dit betekent dat ze waterdicht zijn en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Zelfs bij vorst en sneeuw.

Marktleider terrasverwarming België