Terrasverwarmer elektrische staand

Terrasverwarmer

Terrasverwarmer elektrische staand model

Wil je een terrasverwarming niet ophangen of heb je geen plek daarvoor? Dan biedt de terrasverwarmer elektrische staand de uitkomst. Je zet deze terras heater gewoon op de vloer en het geeft direct infrarood warmte af.

Bovendien is een staande terrasverwarmer mobieler dan een wand terrasverwarmer of een plafond straler. Je verwarmt dus iedere keer weer een andere plek op je terras of tuin. Er is keuze tussen een staande terrasverwarmer gas en staande elektrische terrasverwarming.  

Elektrische terrasverwarming infrarood kan je het hele jaar gebruiken, omdat ze niet gevoelig zijn voor wind. Daarnaast zijn ze dankzij de IPX5 klasse waterdicht. Een gasheater is dat niet en mag je alleen in open buitenruimtes gebruiken.

Dankzij het ruime assortiment van Elektrische terrasverwarming heb je veel keuze om jouw terras te allen tijde te verwarmen. Zowel in staande, hangende of mobiele modellen. Een staand model op een voet is makkelijk verplaatsbaar. Onze infrarood terrasverwarming is verkrijgbaar in vele soorten, maten en vermogens.

Wil je meer informatie ontvangen over elektrische staanders terrasverwarmingen? Of heb je andere vragen over hoe je een terras zuinig en duurzaam kan verwarmen? Neem dan contact met ons op. Onze experts vertellen je graag alles over de verschillende terrasheater mogelijkheden.

Gratis offerte voor infrarood verwarming aanvragen

Heliosa terrasverwarming staanders

Het Heliosa assortiment van het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti zijn staande terrasverwarmingen. Star Progetti is de Rolls-Royce onder de terrasheaters. Deze korte golf stralers kan je gewoon op een terras plaatsen, zonder te boren in de muren of plafond.

De elektrische Star Progetti terrasverwarmer kan je monteren op een onafhankelijke voet. Daardoor is het mogelijk om te genieten van zomerse warmte op je terras of tuin. Deze prachtige staanders zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Je kan ze daarom het hele jaar buiten laten staan.

Wanneer de winter aanvangt en je de terras heater niet meer buiten gebuikt, kan je deze ook binnen zetten in een garage of schuur. Ze zijn ruimtebesparend en eenvoudig te tillen en te verplaatsen.

Veranda verwarmen met staand terrasverwarmer

In de zomer gebruik je de terrasverwarmer elektrische staand op het terras. In de winter kan je de elektrische heater ook gebruiken om de veranda te verwarmen. Op deze manier geniet je warm en wel van de winterse tuin. Dat is dubbel genieten!

Een korte golf straler in de veranda plaatsen heeft als voordeel dat je geniet van instant warmte. Je zet de heater aan en je voelt gelijk de infrarood warmte je lichaam binnen dringen. Het is een comfortabel warm gevoel, vergelijkbaar met de zonnestralen. 

Daardoor geniet je nog meer van de veranda of serre, terwijl je deze ruimte anders in de winterperiode minder zou gebruiken vanwege de kou. Daarom wil jij een elektrische terrasverwarmer staand niet meer missen.

Mobiele infraroodstraler met warm wit licht

Mobiele elektrische infraroodstraler zien we steeds vaker terug op het terras. Ook de horeca ondernemers maken veelvuldig gebruik van de hoogwaardige infrarood terrasverwarming. Ze zijn dan ook geschikt voor het verwarmen van open én gesloten ruimtes.

De comfortabele instant warmte wordt gegenereerd door het infrarood licht. Vroeger was dit rood licht, maar tegenwoordig geven ze een subtiel warm wit licht af. Dit is dankzij de ‘white-glare’ infrarood technologie, waardoor ze overal neergezet kunnen worden.

Onze horeca terrasheaters zonder rood lichteffect zijn van Star Progetti. Geen stinkende terrasverwarmer op gas die alleen nutteloos de lucht verwarmen. Kies voor de energiezuinige infrarood straler die je gemakkelijk kan verplaatsen vanwege de robuuste en stevige voet standaard. Geschikt voor professioneel en particulier gebruik.