Elektrische terrasverwarmer

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 28

Infrarode elektrische terrasverwarmer

Je wilt het terras buiten of tuinoverkapping snel warm maken? Dan is een elektrische terrasverwarmer de zuinige oplossing. Dankzij de gezonde infrarood stralen die je huid raken geniet je van instant warmte, zodra je de elektrische infrarood terrasverwarming aan zet.

Er is veel keuze in de lampensoort binnen het grote assortiment elektrische terrasverwarmers. Het verschil ligt in het zichtbare en onzichtbare licht en hoe de warmtestralen aanvoelen. Bovendien is het warmtebereik ook van een terrasverwarmer verschillend.

Met een terrasverwarming elektrisch geniet je direct van de warmte. Steek de stekker in het stopcontact en je terrasheater is warm. Je hoeft niet te letten op de voorraad gasflessen. Een infraroodstraler is duurzamer en veiliger dan een terrasverwarmer gas.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

terrasverwarming

Beste elektrische terrasverwarmer

De beste elektrische terrasverwarmer voor buiten is de infrarood terrasverwarming met de korte golf straling. Je herkent deze aan het zichtbare, voorheen meestal roodachtige licht dat de stralers afgeven. Daarom worden ze ook vaak heldere straler genoemd.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 26

Zuinige elektrische terrasverwarmer

De zuinige elektrische terrasverwarmer met infrarood zet tenminste 93% van de energie om in warmte. Dit rendement is zeer hoog. De hoge kwaliteit terrasstralers van Elektrische terrasverwarming werkt uiterst zuinig waardoor je direct bespaart op de verbruikskosten.

terrasverwarmer 17

Duurzame elektrische terrasverwarmer

De elektrische terrasverwarmer werkt middels elektriciteit. Gebruik altijd groene stroom zodat je CO2 neutraal bent. Je bent daardoor duurzaam bezig, want je maakt geen gebruik van de milieubelastende fossiele brandstoffen, zoals gas.

terrasverwarming

Moderne elektrische terrasverwarmer

De moderne elektrische terrasverwarmer is in vele mooi designs verkrijgbaar. Zowel de lange als korte golf stralers kan je in vele uitvoeringen kopen. Met een verschillende vermogens. Net wat jij nodig hebt voor jouw terras, overkapping, parasol verwarming of veranda heater.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

TERRAS VERWARMING

elektrische terrasverwarming terras verwarming infrarood verwarming buiten serre heaters outdoor 9

Ruim assortiment elektrische terrasverwarmers

Elektrische terrasverwarming is distributeur voor diverse A-merken. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige heaters en toebehoren. Elektrische heaters zijn er in vele alle soorten en maten. Hangende terrasverwarmer en terrasverwarmer elektrische staand.

Voor professioneel gebruik in de gastronomie, maar ook in de industriële sector. De beste terrasheaters vind je dan ook bij Elektrische terrasverwarming.

Onze terrasheaters gebruiken de zeer effectieve en efficiënte infrarood straling. De korte golf infraroodstraling is niet gevoelig voor wind. Daarnaast onze heaters zeer zuinig in gebruik. Tenminste 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte.

Om ’s avonds grote terrassen van meer dan 25 vierkante meters te verwarmen, adviseren wij altijd meerdere heaters te gebruiken of een groter vermogen te kiezen. Bijvoorbeeld 2 solamagic 1400 watt heater of een golden 2000 watt verwarmer.

In ons ruime assortiment vind je vele verschillende modellen voor toepassing op terras, balkon of tuin. Ben je op zoek naar een zuinige en duurzame terrasverwarming? Vraag ons naar de mogelijkheden.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN TERRAS VERWARMING

terrasverwarming

Werking normale elektrische heater

Bij een normale elektrische terrasheater, zoals een kwartsstraler, wordt alleen de gloeidraad verwarmd door elektriciteit. De vrijgekomen thermische energie verwarmt de omgevingslucht. Dit is hetzelfde als bij een terrasverwarmer op gas, zoals een flame heater.

Bij beide systemen heb je het probleem dat de warme lucht direct stijgt en in de buitenlucht verdwijnt. Slechts een deel van de warmte bereikt het terrasgedeelte. Je verwarmt namelijk de lucht die zich voor de elektrisch heater bevindt.

Een ander nadeel is dat deze verouderde verwarmingstechniek veel elektriciteit vergt en daarnaast een lange opwarmtijd nodig heeft. Dit betekent dat je veel energie kwijt bent met daartegen een minimale warmte opbrengst.

De oplossing voor een zuinige elektrische terrasheater is de infrarood straler met korte golf. In combinatie met groene stroom ook duurzaam, omdat je geen CO2 uitstoot.

terrasverwarmer terras 22

Werking korte golf infraroodstraler

De moderne korte golf infraroodstraler werkt ook via elektriciteit. Daarbij wordt de energie omgezet in warme infraroodstraling. Hierbij geldt hoe hoger de temperatuur, hoe intenser de stralingswarmte aanvoelt.

Een goed voorbeeld van stralingswarmte is de zon. Infrarood heaters genereren dezelfde comfortabele warmte als de zonnestralen. Let wel, zonder de schadelijke uv-straling. Met infrarood verwarming verwarm je iedere binnen- of buitenruimte precies zoals jij dat wilt.

De terrasverwarming infrarood maakt gebruik van infrarode stralen die niet de lucht verwarmen, maar vast voorwerpen. Zoals vloer, wand, meubels en ook de mensen. De warmte die wordt uitgestraald wordt direct opgenomen en vastgehouden.

Daardoor kan je de heater direct richten op de plek waar de warmte gewenst is. De korte golf stralers zijn krachtig en niet windgevoelig.

terrasverwarmer 25

Voordelen elektrische terrasverwarmer

– Lage verbruikskosten door energiezuinig gebruik.
– Geen opwarmtijd, instant warmte op volledig vermogen.
– Eenvoudig aan te sturen met een slimme thermostaat.
– Het warmtelicht is dimbaar.
– Zuinig en duurzame warmte.
– Eenvoudig te monteren aan wand of plafond.
– Ook verplaatsbaar met een mobiele standaard.
– Veilig in gebruik, geen brandgevaar.
– Geen onderhoud en lange levensduur.
– Te combineren met zonnepanelen.
– Gerichte zone verwarming.

Vraag en Antwoord

Marktleider terrasverwarming België