Terrasverwarmer infrarood

elektrische terrasverwarming terras verwarming infrarood verwarming buiten serre heaters outdoor 15

Elektrische terrasverwarmer infrarood

’s Avonds nog lekker lang buiten zitten met een elektrische terrasverwarmer infrarood. Keuze uit twee soorten, donkere stralers zoals veranda heatstrips of heldere stralers zoals de Golden tube infrarood verwarming. Waterdicht en weersbestendig.

Dankzij de IPX5 klasse en hoger geschikt voor gebruik buiten. Sneeuw, regen, zon en vorst onze infrarood heaters van Elektrische terrasverwarming zijn overal tegen bestand. Je kan de elektrische heaters dus het hele jaar door buiten laten staan of hangen.

Eenvoudig te installeren aan het plafond of wand van de tuinoverkapping. Door gebruik te maken van terrasverwarmer infrarood kan je ’s avonds lekker lang buiten op het terras zitten. Infraroodheaters zijn eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en zijn ruimte besparend.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 5

Beste terrasverwarmer infrarood

De beste elektrische terrasverwarming voor buiten is de terrasverwarmer infrarood met de korte golf ir-straling. Je herkent deze aan het zichtbare, voorheen meestal roodachtige licht dat de emitters uitstralen. Daarom worden ze ook vaak heldere emitters of stralers genoemd.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 10

Zuinige terrasverwarmer infrarood

De zuinige terrasverwarmer infrarood  werkt op elektriciteit. Deze zet maar liefst 93% van de energie om in comfortabele warmte. Onze hoge kwaliteit terrasstralers werken uiterst zuinig waardoor je direct energiekosten bespaart. De lampen gaan minimaal 10.000 branduren mee.

terrasverwarming

Duurzame terrasverwarmer infrarood

Door gebruik te maken van onze zuinige terrasverwarmer infrarood in combinatie met groene stroom, verwarm jij jouw terras zonder CO2 uitstoot. Je hoeft ook geen gevaarlijke en milieubelastende gasflessen te sjouwen, zoals bij een terrasverwarmer op gas.

terrasverwarmer terras verwarming elektrisch 18

Modellen terrasverwarmer infrarood

De terrasverwarmer infrarood is verkrijgbaar in verschillende soorten modellen. Staand, hangend of mobiel. Verkrijgbaar vanaf 1500 watt en hoger. 1500 watt is voldoende voor een terras verwarmen van 15 vierkante meter. Voor een terras van 20 tot 25 m2 is 2000 watt benodigd.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

TERRAS VERWARMING

terrasverwarmer terras 22

Hoge kwaliteit terrasverwarming

De infrarood terrasverwarming van Elektrische terrasverwarming zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. De diverse modellen zijn gemaakt in Europa. Ze hebben de hoogste veiligheidskeurmerken, zoals TÜV-Sud, GS, “Made in Germany” en VDE. Dit garandeert veilige, efficiënte en effectieve warmte op jouw terras of tuin.

Een vaak onderschat criterium is de veiligheid van buiten heaters. Conventionele, goedkope verwarming toestellen uit bijvoorbeeld China zijn niet geheel ongevaarlijk. Goedkope apparaten bereiken namelijk vaak oppervlakte temperaturen van ruim boven de 200 graden Celsius. Het risico op brand of brandwonden is zeer aanwezig.

Onze elektrische terrasverwarmers zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan schakelt deze automatisch uit. Kies voor kwaliteit. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw terras op een veilige manier te verwarmen.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN TERRAS VERWARMING

Soorten infrarood straling

terrasverwarming

Infrarood-A

Korte golf stralen, ook wel heldere stralers genoemd. Hebben een oppervlakte temperatuur van tenminste 900°C. Ze gloeien rood op en liggen vlakbij het zichtbare licht. Ze vereisen geen opwarmtijd en hebben een stralingscomponent van minimaal 90%. Als er wind staat heeft deze straler daar geen moeite mee.

Toepassingen: terrasverwarming, halogeen en golden tube lampen, industriële verwarming in loodsen, werkplaatsen en garage. Ook verkrijgbaar in terrasverwarmer 2000 Watt en hoger.

elektrische terrasverwarming terras verwarming infrarood verwarming buiten serre heaters outdoor 16

Infrarood-B

Middengolf infraroodstralers zenden infrarood stralen uit tussen 1.400 en 3.000 nm. Ze bereiken een oppervlakte temperatuur van 300 tot 900°C. Ze genereren geen licht en vallen daarom ook onder donker stralers. Enigszins gevoelig voor harde wind, waardoor ze beter geschikt zijn voor ruimtes onder een afkapping of parasol verwarming.

Toepassingen: middengolf infraroodzenders worden vooral binnen in gesloten ruimtes gebruikt, waar een verhoogde behoefte aan warmte is. Zoals terrasverwarming, overkappingen of tuinhuisje.

terrasverwarming

Infrarood-C

De lange golf infrarood C-stralen, ook wel donkerstralers genoemd. Ze hebben een bereik boven 3000 nm. Deze lange golf worden door veel moderne apparaten gebruikt. De stralen verwarmen de huid, maar dringen niet door. Ze bereiken een temperatuur van 85 tot 200°C. Gevoelig voor wind van buiten. Daarom beter geschikt voor gesloten ruimtes.

Toepassingen: zeer geschikt voor het verwarmen van woonruimtes, kantoren en gesloten terrassen, zoals een veranda middels ingebouwde heatstrips. Of onder een windvrije overkapping.

Alkari terrasverwarming modern

De beste terrasverwarming

De beste terrasverwarming zijn de terrasverwarmers infrarood met de korte golf straling. In tegenstelling tot lang- of middengolf apparaten verwarmt deze niet langzaam, maar wordt de warmte rechtstreeks op de mens overgedragen. Ze zetten tot 93% van de energie om in merkbare warmte. Zelfs buiten op het terras, balkon of tuin.

Een ander bijzonder kenmerk is de instant warmte. Binnen een seconde na het inschakelen van het toestel geniet je van de heerlijke warmte. Vergelijkbaar met de zon, het voelt namelijk alsof je van de schaduw in de zon loopt waarbij je direct de warmte voelt.

Hetzelfde geldt voor de nieuwste, zeer efficiënte verwarmingstechnologie. Hoogwaardige infrarood A warmtestralers zijn ideaal voor thuis gebruik, maar ook zeker voor professioneel gebruik voor horeca terrassen. Ook als design terrasverwarmer verkrijgbaar. 

Vraag en Antwoord

Marktleider terrasverwarming België