Terrasverwarming elektrisch

Alkari terrasverwarming modern

Terrasverwarming elektrisch met infrarood

Met een terrasverwarming elektrisch geniet iedere dag van een warm terras. Door gebruik te maken van elektrische terrasverwarming kan je ’s avonds lekker lang buiten blijven zitten. Infrarood heaters zijn eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en zijn ruimte besparend.

Veel mensen trekken tegenwoordig hun tuin bij het leefgedeelte. Het is een verlening van de woonkamer. Waarom zou je dan niet het terras verwarmen? Op deze manier kan je langer buiten zitten in de tuin, ook in de winter.

Het terras verwarmen middels een elektrische terrasverwarming kan op twee manieren. Met een korte golf elektrische straler waarbij de gloeidraad wordt verwarmd. Bijvoorbeeld een kwartsstraler, halogeen of golden tube verwarmer. De andere opties is via de lange golf infrarood straler, de carbonstralers.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

terrasverwarmer

De beste terrasverwarming elektrisch

De beste terrasverwarming elektrisch voor buiten is de infrarood terrasverwarming met de korte golf infrarood straling. Je herkent ze aan het zichtbare, voorheen meestal roodachtige licht dat de emitters uitstralen. Daarom worden ze ook vaak heldere stralers genoemd.

terrasverwarmer terras verwarming elektrisch 18

Zuinige terrasverwarming elektrisch

De zuinige terrasverwarming elektrisch met infraroodstraling zet maar tenminste 93% van de energie om in warmte. Dit is zeer hoog rendement. De hoge kwaliteit terrasstralers van Elektrische terrasverwarming werkt uiterst zuinig waardoor je direct bespaart op de kosten.

terrasverwarmer 17

Duurzame terrasverwarming elektrisch

Door gebruik te maken van een zuinige terrasverwarming elektrisch in combinatie met groene stroom, stoot je geen CO2 uit. Je hoeft ook geen gevaarlijke en milieubelastende gasflessen te gebruiken. Monteer de heater aan het plafond of muur of gebruik een staande heater.

terras verwarming elektrisch 2

Modellen terrasverwarming elektrisch

De vele modellen in mooie designs die Elektrische terrasverwarming verkoopt, maken jouw buitenterras compleet. Leverbaar als plafond- of wandmodel, zodat je geen losse snoeren hebt liggen. Ook mobiel leverbaar met als een terrasverwarmer elektrische staand.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

TERRAS VERWARMING

terrasverwarming

Halogeen en Golden tube verwarmers

Halogeen en golden tube lampen zijn erg geschikt voor terrassen waar veel luchtbeweging is. Dat komt omdat de lange golf infraroodwarmte gericht wordt uitgestraald. Daardoor gaat er weinig energie en warmte verloren. Ook al staat er veel wind op een terras.

Dit type terrasverwarmer is rechthoekig of rond en kan afhankelijk van het type lamp een goudgeel licht verspreiden. Dit zijn de zogenaamde golden tube terrasverwarmers. Ze beschikken over een warmte-element dat voorzien is van een dun goudlaagje.

Door deze coating wordt de warmte nog efficiënter uitgestraald. Halogeen elektrische terrasverwarmers zijn een stuk duurder dan kwarts lampen maar het warmte rendement voor de te verwarmen vierkante meters is zeer hoog. Je kan ze op nagenoeg ieder terras toepassen. Een echte aanrader!

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN TERRAS VERWARMING

terrasverwarmer

Elektrische kwarts verwarming

De korte infrarood golf elektrische terrasverwarming bevat een verwarmingselement dat rood opgloeit wanneer er een elektriciteit doorheen loopt. Je ziet ze ook wel in badkamers, waar ze dienen als bijverwarming. Een hangende terrasverwarmer is de meest verkochte heater.

Deze kwarts infrarood lampen zijn relatief goedkoop in aanschaf en vooral geschikt voor beschutte terrassen waar niet al te veel wind staat. Zoals bij een overkapping of onder een parasol. 

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 5

Infrarood carbonstralers

De lange golf infrarood terrasheaters, de zogenoemde donkere stralers of carbonstralers, zijn voornamelijk geschikt voor gebruik binnen, bijvoorbeeld in een veranda waar geen wind staat. Je kan ze ook gebruiken onder een afdak, maar het rendement is vaak iets minder.

Donkere stralers zijn vooral binnen rendabel, heldere stralers met korte golf infrarood vooral buiten. Daarbij maakt het dus niet uit of er veel wind staat of niet. De elektrische heater kan je aan de muur of plafond hangen of als mobiele versie.

terrasverwarming domatica mobiele telefoon afstandbediening

Temperatuur regeling

Met de korte golf terrasverwarmer infrarood voor je terras geniet je van instant warmte. Zodra je de heater aanzet voel je gelijk de stralen op je lichaam vallen.

Het gebruiksgemak is eveneens groot. Je regelt de temperatuur met een thermostaat, eventueel met een afstandsbediening.

Je kan de slimme thermostaat ook bedienen met de smart home app. Tevens kan de warmte dimmen zoals jij dat wenst. Vaak kan je ook een timer instellen.

Vraag en Antwoord

Marktleider terrasverwarming België